24 25 26 27 28 29 30

the_big_waveMarquisDeLaPhoenixgenevdb

Säljs som Real Madrid kommer att tjäna Zirl till

Post n°5 pubblicato il 27 Settembre 2013 da genevdb

Säljs som Real Madrid kommer att tjäna Zirl till Arsenals skull, Isco har varit inblandade, många människor se Real Madrid i sina senaste 5  nike roshe run dam matcher i avsaknad av effektiva mittfältet organisation skyllde Spanien, och detta är en tall order. Först och främst Isco och Ernie Zirl egenskaperna är olika, mer tidigare framåt, gjorde 4 är det bästa exemplet. För det andra Isco har precis gått med laget, trots allt, vill också ha tid att gå med sina lagkamrater att hitta förståelse, när Ernie Zirl att gå inte var omedelbart provocerade attacken av laget av belastningen, både när det gäller Assist, antalet överfarter är klar, passerar Isco inte Ernie Zirl mindre än 2010 när jag först gick med Real Madrid. Dessutom Isco avslutas med 4 mål, men endast 8 skott och utrymme utan utträngning Cristiano Ronaldo och Benzema scoring bygger på chans och effektiv, i stället för att blanda sig i.

Ivriga att knyta Galatasaray obalanser, mer defensiv sårbarheter, 54 minuter, Benzema motståndare misstag lugna staden tuishe och nästa. Sedan in i spelet att Ronaldo Visa tid, just avslutat för att förnya Portugal stjärna visar sig förtjänar världens högsta årslön, i den 63: e minuten, på 67 minuter in två bollar, förlängning av noter för 4:0. Mål, assist kan inte vara mindre på 81 minuter, Ronaldo hjälp Benzema cross framför plum blossoms BL. Galatasaray i 84 minuter hem som ett mål att rädda ansiktet. Ronaldos prestanda tog inte slut, men den 91 minuten, även 3 personer bröt hans personliga förmåga att slutföra ett "hat trick" och så småningom en värdering av 6:1. Efter champions gjorde 53 mål Ronaldo före Henry, kom i fjärde av totalt mål stämmer.

"Nu de verkliga spelar för Manchester United är Wayne Rooney och andra spelare tycktes titta på hans team missbrukas, är det intressant att downtown i somras om att lämna nike air presto dam Rooney, jag vet verkligen inte vad det är att Red Devils fans sinnen. "I Manchester Citys Derby gick mot sitt slut, BBC sade. 0-4 i laget när de var färdiga med staden rivaler blast, förlitar sig på Rooneys briljanta frispark poäng hjälpte Manchester United drog ett fikonlöv, lite fett med denna boll med 11 mål i ett Manchester Derby, de flesta spelare, team färdiga Al Ittihad besegrade Wayne Rooney knappast jublar.

Portugal stjärna nike free 4.0 v3 rea Cristiano

Post n°4 pubblicato il 27 Settembre 2013 da genevdb

Portugal stjärna nike free 4.0 v3 rea  Cristiano Ronaldo nyligen med framgång, bara för att förnya 1 årslön på 17 miljoner med Real Madrid, sedan gav sig själv en 1,3 miljoner euro värd av globala inköp endast 499 av Ferrari bilar, nu Portugal star gavs en sponsoren kontrakt en enorm skor. Daily Star tidningen rapporterade att Ronaldo sporting varor jätte Nike tecknat ett nytt kontrakt i 5 år, Portugal en kan härleda inkomst på 8 miljoner euro per år, jämfört med 5 miljoner euro varje år nu höja en hel. Skämtar om, detta avtal kommer att göra Ronaldo ensam har köpt 6 Ferrari i 1 år.

Sedan Förenade i "eran Hou, inom Premier League attack poäng plötsligt minska Qian 5 runda efter endast van Persie, och Rooney och Welbeck tre som strike spelare bröt, detta och Ferguson tränas period helt annorlunda, Grand Mercure master i Shi team av emplacements är utspridda, förra året över Shi inte bara Qian i raden Hou tre artikel spelare har mål och totalt 7 personer i Premiership fält för team meriterande. Fanpeixiyuan förenade med lår hopp mer utmärkelser, och fann sig själv är att gå med Uniteds låret, utan honom i Red Devils som helhet var lam.

Under vakande öga av djävulen Herren, "också inlett coaching karriär Ou Guanshou vinner. Manchester United först omgången hemma mot Bundesliga kraftpaket Bayer Leverkusen, på 22 minuter, Evra vänster och Rooney vägen runt skytte på nätet. Trots störningar framför Wayne nike huarache free rea Rooney skott Leverkusen ifrågasatt Valencia målvakt, men domarna kommer också att mål effektivt. På 54 minuter, Sun Xingmin område tillbaka, luoerfeisi skott i vänstra hörnet, Leverkusen scoring. 59 minuten, Manchester United vidare igen, Van Persie upp skott. Den 70 minuten, Leverkusen försvarare åkte misstag tuishe jinjiao efter Rooney gjorde plum blossoms BL. På 79 minuter fast Valencia för "Red Devils" den envisa Leverkusen bärgades en punkt igen i 88 minuter, men 2:4 gaofu till slut.

Komplett personliga nike free 3.0 v4 herr Champions

Post n°3 pubblicato il 27 Settembre 2013 da genevdb

Komplett personliga nike free 3.0 v4 herr  Champions League gjorde två mål Rooney har nått 29, köra Giggs som UEFA Champions League de mest brittiska. Dessutom har det totala antalet mål från Wayne Rooney i Manchester United att nå 200, in 200 boll framgångsrikt klubben Manchester United. Rooney är glada att kunna säga: "9 års tid har gått mellan fingrarna, gjorde 200 mål för Manchester United är det bara bra! För mig, detta är den högsta ära, ära och jag hoppas att kommer att fortsätta att lysa. ”

Erövra San Siro stadion för första gången på 27 år, Naples fortsätter att vara ur Serie ledare, Rafael Benitez team beat AC Milan i naturen har vunnit stort beröm, av marknaden ger också ut höga poäng på Naples spelarna efter matchen. Men det är värt att nämna att målet hjälte Britos och Gonzalo Higuaín var inte högsta poäng spelaren i Neapel. Leonard avslutat en unik match, det är oförstörbar. Balotelli straff post ett abrupt slut i med bara en hand, Reina har också gjort minst två viktiga räddningar. Reina var alltid uppslukad i spelet, oklanderlig i attack och försvara varandra långa skott.

"Tidigare berättade Sky Sports i en intervju:"Van Persie hade en ljumskskada i en vecka, idag tror jag han kan spela, men misslyckades. Inte för att säga att skador är mer allvarliga, var han kommer i Carling Cup mot Liverpool fortfarande har en chans att komma ut ur spelet. "Men utan van Persie, Manchester United endast ut Welbeck till att börja med på den offensiva linjen, Rooney fortfarande bär en svart pannband för att skydda pannan sår utseende. Utan van Persie, serendipitously, när Wayne Rooney tillbaka på framsidan pekar bristen på skarp-skytte, när Wayne Rooney på framsidan när mittfältaren inte klarade i den vanliga boll-punkten, med resultatet att när Manchester United spelade 40 nike free 4.0 v2 herr minuter var fortfarande inte skapat en skytte möjlighet. Rooney första halvlek även huvudband var Kompany sköt för att kämpa, och även eftersom man blir sotigt Aguero.

Giandomenico nike free run 2 herr Mesto macho

Post n°2 pubblicato il 27 Settembre 2013 da genevdb

Giandomenico nike free run 2 herr  Mesto macho jobb att slåss och själva åtgärden. Han vistelse fokuserade på alla gånger i matchen, och alltid beter sig när det behövs. Foul på Balotelli bör inte gav AC Milan ett straff, men Albiol är fortfarande mycket aktiv, Spanien inte bara fullständig kontroll av luftrummet i området och desarmera farliga situationer mer än en gång, Britos skicka Assist visade han är cool. Zemayili levande i detta spel, tills sista minuten är fortfarande full av energi, men hans misstag är lite mer, Naples inte bevara 2-0 fördel han har att bära ett stort ansvar.

Försvarande mästare Bayern München hemma, utan en droppe blod gjorde CSKA Moskva, fick en lovande start. Efter denna seger ta 13 Bayern München i senaste 15 Champions League hem segern. League spelar snubblande Bayern denna säsong är långt från sharp förra säsongen, somrar kan, Rummenigge, som ifrågasatte, Guardiola som besvarade i Champions League med en seger. En annan inriktning av UEFA Champions League turnering i går är Manchester United mot Leverkusen. Manager Moyers tog sin Champions League-debut i--4:2 sådan en lovande start. Rooney också bröt sig in i Manchester United med två mål förbi leden av bästa målgörare 200 boll mark.

Bakom i den stora poängen laget i andra hälften, laget har inget kämpande ande fall, Rooney fortfarande gav inte upp, 55: e minuten Smalin inom skyddsområdet passera knubbig skytte högre. Under ena foten frispark skott efter att stänga ute. Men i 87 minuten, Wayne Rooney för Manchester United att spara några nike free run 3 rea  ansikte äntligen, efter sin egen frispark möjligheter, knubbig en kvarstår direkt frispark bröt bröt England harts fingrar stängt dörren. Väg 25 meter frispark efter Rooney sparkade ut från väggen inte bara flyga, och i det övre högra hörnet av målet, även om Hart är att flyga bollen i ena handen, men kunde genast inte stoppa bollen in.

Britos är lugnande nike free run mittback

Post n°1 pubblicato il 27 Settembre 2013 da genevdb

Britos är lugnande nike free run  mittback, har avslutat en hög nivå spel. Hans personlighet genom alla rader, kontroll området luftrum, begått nästan inte något fel, precis innan slutet av spelet för Mario Balotelli var sotigt viss risk. Zuniga förlorat ett par gånger i matchbollen, Polly fick honom att förlora. Behrami kommer att matcha början scenen slösat bort ett gyllene tillfälle, men han gjorde tillräckligt för att kompensera för detta misstag i defensiven slutet. Han gav Balotelli har skapat stora svårigheter att gränsvärdet av AC Milan bästa offensiva spelare.

2004, Rooney hat-trick i sin Champions League-debut, 9 år senare, han nästan kopiera mirakel av detta hat-trick. I en intervju efter matchen, säger Rooney: "hoppas på fler mål att återbetala fans! "Rooney är glada:" 9 års tid har gått mellan fingrarna, gjorde 200 mål för Manchester United är det bara bra! För mig, detta är den högsta ära, ära och jag hoppas att kommer att fortsätta att lysa. ”

Detta är Wayne Rooney (själva att delta i den 24: e) Manchester City Derby 11 paus Manchester City mål, bortom Joe Hayes och Francis-Li, för de flesta spelare i Derby, knackar Manchester City i Premier League, har 8 grader utanför Cantona som spelar in 7. 2011-12 i början av säsongen, Rooney i Premier nike free 5.0 v4 herr League, användning av direkt frispark poäng 4 gånger och Baines bundet upp. NABS är uppenbarligen typiska jostled fot bra spelare, nyligen bidragit 4 mål på 3 matcher för Manchester United Wayne Rooney, hade direkta engagemang i senast 45 Premier League matcher (eller Assist eller mål), Manchester United gjorde 41 mål.