Solo l'autore puņ pubblicare messaggi in questo Blog e tutti gli utenti registrati possono pubblicare commenti.

« Britos är lugnande nike ...Komplett personliga nike... »

Giandomenico nike free run 2 herr Mesto macho

Post n°2 pubblicato il 27 Settembre 2013 da genevdb

Giandomenico nike free run 2 herr  Mesto macho jobb att slåss och själva åtgärden. Han vistelse fokuserade på alla gånger i matchen, och alltid beter sig när det behövs. Foul på Balotelli bör inte gav AC Milan ett straff, men Albiol är fortfarande mycket aktiv, Spanien inte bara fullständig kontroll av luftrummet i området och desarmera farliga situationer mer än en gång, Britos skicka Assist visade han är cool. Zemayili levande i detta spel, tills sista minuten är fortfarande full av energi, men hans misstag är lite mer, Naples inte bevara 2-0 fördel han har att bära ett stort ansvar.

Försvarande mästare Bayern München hemma, utan en droppe blod gjorde CSKA Moskva, fick en lovande start. Efter denna seger ta 13 Bayern München i senaste 15 Champions League hem segern. League spelar snubblande Bayern denna säsong är långt från sharp förra säsongen, somrar kan, Rummenigge, som ifrågasatte, Guardiola som besvarade i Champions League med en seger. En annan inriktning av UEFA Champions League turnering i går är Manchester United mot Leverkusen. Manager Moyers tog sin Champions League-debut i--4:2 sådan en lovande start. Rooney också bröt sig in i Manchester United med två mål förbi leden av bästa målgörare 200 boll mark.

Bakom i den stora poängen laget i andra hälften, laget har inget kämpande ande fall, Rooney fortfarande gav inte upp, 55: e minuten Smalin inom skyddsområdet passera knubbig skytte högre. Under ena foten frispark skott efter att stänga ute. Men i 87 minuten, Wayne Rooney för Manchester United att spara några nike free run 3 rea  ansikte äntligen, efter sin egen frispark möjligheter, knubbig en kvarstår direkt frispark bröt bröt England harts fingrar stängt dörren. Väg 25 meter frispark efter Rooney sparkade ut från väggen inte bara flyga, och i det övre högra hörnet av målet, även om Hart är att flyga bollen i ena handen, men kunde genast inte stoppa bollen in.