haishinccaplliujing00date807liangyunsgswgwsfsdf2DRAGO_18margherita.22Viaggiante4armandotestiwanted_2013aishalunasdfgsw

Chi puņ scrivere sul blog

Solo l'autore puņ pubblicare messaggi in questo Blog e tutti gli utenti registrati possono pubblicare commenti.

Post n°2 pubblicato il 25 Maggio 2013 da sdfgsw

Ibrahimovic hade bollen mer än en gång under säsongen för att hjälpa sina lagkamrater bröt upp, mot Cagliari och Lecce två matcher, hade Ibrahimovic två luft operationer bröst och höger fot bollen, nike air max skyline herr   hjälper Nocerino avslutat en volley keeper, denna gång sekelskiftet huvudet, men hans assist objekt hade ersatts av 埃玛纽尔森, en vecka sedan var Nocerino skott bryts motståndarnas mål dörren, men den här gången Emma Emanuel Sen volley kvalitet är också mycket hög, Zaccardo men förnekades av handen i straffområdet, lycka till, eller som bistår Ibrahimovic återvänder i kroppen, är i kraft av denna säd straff, Ibrahimovic nuvarande mål nådde 20, ensam främste poängplockare. På lång historia av Serie A, har aldrig varit en spelare representerar ett annat lag vann Serie A Golden Boot, även om Alta Fini, Batistuta, Christian Vieri, Inzaghi, som alla var i Olika spelade jättar, inte hade kunnat bryta den här historien. Ibrahimovic gång på 08/09 säsongen med Inter Milan (microblogg) hålla bollen när 25 Serie A Golden Boot också, om Ibrahimovic kan fortsätta dynamiken i den nuvarande varma mål, bryta Serie A "förbannelse" stort hopp.

De andra lagar hör Ibrahimovic själv, det är sedan November 2010 förlorade mot Juventus 1-2 i ligan sedan ligan scoring rasen så länge Ibrahimovic gjorde AC Milan inte förlora! Nästa tävling fortsätter denna lag. I själva verket,  nike air max ltd dam från AC Milan, verkar Donadoni ha mycket tydlig, fältet till onda dubbel samarbetat och offside taktik för att begränsa svenskarna, i öppningen 10 minuter, Ibrahimovic retracement till attackerande mittfältare positionen Bollen vände och faktiskt ofta stjäl. 31 minuter och 36 minuter, tveka Ibrahimovic två gånger klack spänne Palai Ta, det senare inte att återvända för en taktisk foul gult kort två gånger ett sätt att sparka. Denna första 32 minuter, vände Ibrahimovic iväg och lämnade fram spänne foten urtavla, bokstavligen poppade ut från mitten av tre försvarare trail, slutligen ned av Zaccardo kraftigt begränsad yta, och flydde ett straff. Men även så, fortfarande Jiaogan utmärkt Ibrahimovic, 20 minuter och 67 minuter, Ibrahimovic två gånger sparka försök Xiang Jiaoqiu och starka lågt skott separat, har alla bidragit till Mirante förfogande, av vilka den första var nästan Emma Niuer Sen stannade för att bryta upp nära. Den andra halvan de första sex minuter, fick Ibrahimovic Antonini framåt passera över toppen, utanför vristen på hans högra fot vänt 180 grader efter lossning bollen träffade dörren på en gång, eller vara modiga prestanda Mirante fötter avvecklas.

Och Ibrahimovic också skapat en hel del möjligheter för sina lagkamrater, på arbetet före utgången av Ibrahimovic återigen vände Maguo Palai Ta mittfältaren drog bollen efter boll stoppade begränsad vänstra sidan till den andra, var Chaaraoui passera en försvarare Shovel ändrar riktning, tog i stolpen, nästan ledde till mål, den andra halvan 14 minuter skickade Ibrahimovic Xiezhuan ställe att bli av lätta, är 埃玛纽尔森 polig kontakt Zaccardo störning, missade den första chansen, med i orten, förlorade fokus, bollen breda i den närmaste stolpen.