Creato da melinda011 il 22/05/2011

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BLUEBERRY HEARTS FOR THE DOUGH

Post n°28 pubblicato il 07 Giugno 2011 da melinda011
Foto di melinda011

330 g of white flour, 1 teaspoon and 1 / 2 teaspoons baking powder 1 / 2 teaspoon of cinnamon powder, 180 g of butter, 100 g sugar, 100 g of dark brown sugar, 1 egg, 1 / 2 teaspoon vanilla essence, grated rind of 1 lemon, salt. For the garnish ... 250 g of fresh or frozen blueberries, 50 g sugar, 210 g of marble of blueberries, 125 g of sugar powder. Sift flour, baking powder, cinnamon and a pinch and in a bowl. Work the butter and 2 sugars to a large bowl with electric mixer at high speed until creamy. United egg, vanilla and lemon zest. Stir in the flour until it forms a smooth paste. Give the form of a disc, wrap in plastic wrap and keep in refrigerator for 30 minutes. Preheat the oven to 180 degrees. Grease 2 baking tray. Spread 1 / 3 of dough on a lightly floured surface, with a spessorei 5 mm. Cut out the hearts of pasta with a mold of 9 cm. Add the scraps of dough, roll it out again and continue cutting until all the cookies. Spread the cookies on plates 1 cm apart. Cook for 8-10 minutes, or until they begin to brown. Put them on a wire rack to cool. With a food processor or blender into a puree the blueberries with sugar and jam. Transfer the mixture into a saucepan and cook or 8 minutes, or until it is reduced. Remove from heat and let cool for 15 minutes. Use a spatula to evenly splalmate the seal on the biscuits. Just before serving sprinkle with powdered sugar.

 
 
 

CUORI AI MIRTILLI

Post n°27 pubblicato il 07 Giugno 2011 da melinda011
Foto di melinda011

PER LA PASTA330 g di farina bianca, 1 cucchiaino e 1/2 di lievito in polvere, 1/2 cucchiaino di cannella in polvere, 180 g di burro, 100 g di zucchero, 100 g di zucchero di canna scuro, 1 uovo, 1/2 cucchiaino di essenza di vaniglia, scorza grattugiata di 1 limone, sale.PER LA GUARNIZIONE...250 g di mirtilli freschi o congelati, 50 g di zucchero, 210 g di marme di mirtilli, 125 g di zucchero a velo spolverizzare.Setacciare la farina, il lievito, la cannella e 1 pizzico e in una ciotola. Lavorate il burro e i 2 tipi di zucchero i terrina capiente con uno sbattitore elettrico ad alta velocità fino ad ottenere una crema. Unite l'uovo, la vaniglia e la scorza di limone. Incorporate la farina fino a formare una pasta liscia. Datele la forma di un disco, avvolgetela nella pellicola trasparente e tenetela in frigorifero per 30 minuti. Scaldate il forno a 180°. Imburrate 2 piastre da forno. Stendete 1/3 della pasta su una superfice leggermente infarinata, con uno spessorei 5 mm. Ritagliate i cuori di pasta con una formina di 9 cm . Unite i ritagli di pasta, stendetela nuovamente e continuate a tagliare i biscotti fino ad esaurimento. Distribuite i biscotti sulle piastre a 1 cm di distanza l'uno dall'altro. Fateli cuocere per 8-10 minuti, o fino a quando cominceranno a dorarsi. Metteteli a raffreddare su una griglia. Con un robot da cucina o un frullatore riducete in purea i mirtilli con lo zucchero e la marmellata. Trasferite il tutto in un tegame e fate cuocere o per 8 minuti, o fino a quando si sarà ridotto. Togliete la pentola dal fuoco e lasciate raffreddare per 15 minuti. Con una spatola splalmate uniformemente la guarnizione sui biscotti. Un momento prima di servire spolverizzateli con zucchero a velo.Mostra altro

 
 
 

INVOLTINI

Post n°26 pubblicato il 07 Giugno 2011 da melinda011
Foto di melinda011

Fatevi prepared by your butcher slices of well-flattened (about 700 g) of beef. Prepare now by filling 6 tablespoons toasted bread crumbs in which incorporated 2 tablespoons grated pecorino cheese 1 tablespoon pine nuts and one of raisins, chopped 1 onion, salt and pepper. Moisten with oil the inside of ...the meat slices, disponetevi some mixture prepared! Make small cutlets, which pierce 3 at a time, over the skewers, alternating with bay leaves. Cook to the plate, or better on the grill.

 
 
 

INVOLTINI

Post n°25 pubblicato il 07 Giugno 2011 da melinda011
Foto di melinda011

Fatevi preparare dal vostro macellaio delle fettine ben spianate (circa 700 g) di carne di manzo. Preparare adesso il ripieno facendo abbrustolire 6 cucchiai di pangrattato nel quale incorporate 2 cucchiai di pecorino grattugiato, 1 cucchiaio di pinoli ed 1 di uva passa, 1 cipolla ben tritata, sale e pepe. Inumidite d'olio la parte interna delle fettine di carne, disponetevi un pò di composto preparato, fatene delle piccole bracioline, che infilzerete, 3 alla volta, negli spiedini, alternandole con foglie di alloro. Cuoceteli alla piastra o, meglio sulla brace.

 
 
 

PRAWNS WITH PRAWN SAUCE CIOCCOLATO

Post n°24 pubblicato il 06 Giugno 2011 da melinda011
Foto di melinda011

12 approx. 50 g each with or without head, 100 g of dark chocolate, 1.8 ml extra virgin olive oil, 2 onions, 1 bay leaf, 1 sprig of thyme, 1 bunch of parsley, 1 ham bone, 1 Kg ripe tomatoes, 3 cloves of garlic, 50 g of toasted almonds, salt and black pepper .... In a saute pan with ...2 tbsp oil chopped onions, bay leaf, thyme, parsley, coarsely chopped and the bone ham. Add diced tomatoes, lower the heat and let cuocerea covered pot for a few minutes. Mix with 1 liter of water and cook over low heat until the sauce is reduced, then strain. Season the shrimp with salt and pepper to taste, and cook in a pan with the remaining oil. Take them, arrange them in an earthenware pot and cover with the sauce. Finely chop garlic, almonds and chocolate, melt it with a little cooking oil and pour it on another gamberi.MostraMostra altro

 
 
 
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