MICHELE_154argenyacinnarellasolemar_72MarquisDeLaPhoenixgenevfq

« Eredivisie champions nik...Paris och Monacos nike f... »

Champions League två ryska Super team föll

Post n°3 pubblicato il 27 Settembre 2013 da genevfq

Champions League två ryska Super team föll, CSKA Moskva bort 0-3 till slut på försvarande mästare Bayern München, Saint Peter Zenit bort 1-3 nike free 3.0 v4 herr  ingen match för Atletico Madrid. Europa League tre lag, förutom Rubin Kazan bort 5-2 seger över Slovenien Maribor, en transfusion efter ritning bort en Zhi 0-0 Moldaviens Sheriff, Sheriff 0 - 2 besegra Schweiz St Gallen. Närvarande ryska Ultra-40.332 poäng, ranking sjunde. Rankad femte denna säsong på 3,75 genomsnitt. Två stora koppar, 4 lag ut: Champions League enda barn 0-2 Anderlecht bort nederlag mot Benfica, Europa League endast tre lag Racing Genk slå Dynamo Kiev bort 1-0, 1-2 standard Liege förlorade hem ligan ledare Danmark Esbo, 0-0 weierjun hem oavgjort mot Wigan i Premier League. Rankad tionde i den totala ställningen till 32,7, är denna säsong genomsnittliga 2,8 poäng rankad tionde.

Bara 4 minuter, Arabba främre 30 meter direkt frisparkar mål från målvakten Igor Akinfeev rörde bollen men kunde inte hindra bollen in i hörnet av målet. 41 minut, Robben av högersidan frispark, extended 8 m manzhujiqi främre huvud fördel. Skörden en assist av "Peter Pan" har slutfört scoring under andra halvåret, efter 68 minuter, Arabba flip passera området, Robben mot offside bildade enda stolpe vänster fot volley efter volley att hjälpa Bayern 3:0 enkelt vann.

Nu Nasri har mognat, Frankrike en av 874 tigrar har redan gått förbi Barb, efter matchen, sade han: "Detta är en mycket speciell seger, eftersom vi var igen av Manchester United: Manchester City är också styrkan i Maria jättar Club. Ta Derby fans och vi är mycket nöjda, kan vinna derbyt är speciellt för alla. Derby för säsongen är annorlunda från förra säsongen, förintat vår Robin sista minuten händelserna förra året, och denna säsong har vi nike free 4.0 v2 herr egen nyckel (inte hänvisa till sig själv), vi måste skicka en fest för fans. ”