Kimi.777lubopoYukaakuYanimalibera2_1969sagredo58agapancancro.6600solemar_72genevfw

« Även om det tog förra ni...4 lag i Champions nike ... »

2013-14 säsong Premier League 5

Post n°3 pubblicato il 27 Settembre 2013 da genevfw

2013-14 säsong Premier League 5. runda Manchester City Derby, Manchester City 4-1 fångas med staden rivaler Manchester United, Manchester nike free 3.0 v4 herr  City är meriterande Aguero, Linda-Toure, och är övertygad om att lane, men en närmare titt: Manchester City alla 4 bitar till bollar, hela Frankrike flygande vinge Nasri, Spanien ytter Navas, berörda. Teori värde och i sak, de är kanske inte som Bayern Raberg vingar och Real Madrid "200 miljoner flyga tillsammans", men på spela, två med de två översta Europeiska flygningarna måste ha en kamp.

Den nya BIG4 representerar endast engelska Premier League i Champions League Jose Mourinho Blues avlopp kapsejsade, deras hem 1-2 ingen match för Schweiz Basel, äta för att vända. De återstående tre lagen alla passera gränsen, Manchester United hem 4-2 Rick Bayer Leverkusen, arsenal borta 2-1 avgjorde Marseille, City Road 3-0 beat Pilsen seger. Europa League, Premier League laget lika starka: Swansea väg 3-0 upprörd över Valencia, Tottenham-3-0 beat hem Norge Tromsö, Wigan borta oavgjort 0-0 Belgien weierjun.

Ivriga att knyta Galatasaray obalanser, mer defensiv sårbarheter, 54 minuter, Benzema motståndare misstag lugna staden tuishe och nästa. Sedan in i spelet att Ronaldo Visa tid, just avslutat för att förnya Portugal stjärna visar sig förtjänar världens högsta årslön, i den 63: e minuten, på 67 minuter in två bollar, förlängning av noter för 4:0. Mål, assist kan inte vara mindre på 81 minuter, Ronaldo hjälp Benzema cross framför plum blossoms BL. Galatasaray i 84 minuter hem som ett mål att rädda ansiktet. Ronaldos nike free 4.0 v2 herr prestanda tog inte slut, men den 91 minuten, 3 andra män han litar på sin personliga förmågor att bryta för att slutföra "hat-trick", slutresultatet är 6:1. Efter champions gjorde 53 mål Ronaldo bortom Henry, före den totala nordiska listan på fjärde plats.