« SUGO CON COZZEMUFFIN DI AMARETTI TIPO ... »

MISSISSIPI MUD CAKE

Post n°9 pubblicato il 05 Giugno 2011 da renato.magia

6 tablespoons soft, reduced−calorie margarine, melted
1 1/2 cups sugar
1/2 cup cocoa powder, sifted
1/2 cups all−purpose flour                                                                                 
1/2 cup self−rising flour
1/3 cup ground almonds
3 egg whites
1. Preheat oven to 375F.
2. Coat base and sides of a 6−inch square
nonstick pan with cooking spray.
3. Combine margarine and sugar in a medium bowl.
Stir in cocoa, flours and almonds.
4. Beat egg whites in a small bowl with electric mixer
until soft peaks form. Fold into cocoa mixture.
5. Spread into prepared pan. Bake about 40 minutes.
6. Cool in pan. Cut into 8 slices and serve. 

 
Condividi e segnala Condividi e segnala - permalink - Segnala abuso
 
Vai alla Home Page del blog
 
 

Archivio messaggi

 
 << Luglio 2024 >> 
 
LuMaMeGiVeSaDo
 
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
 
 

Cerca in questo Blog

  Trova
 

FACEBOOK

 
 

FACEBOOK

 
 
Citazioni nei Blog Amici: 3
 

Ultime visite al Blog

renato.magiakimi3marcoalb72cristilaurapiccola_e_dolceebozzanoelisa.contentidorianasportellimt.cavallarocepastapertegaudinocufalcone280950ladyesse0caterinabensidago7070LuciCol
 

Chi puņ scrivere sul blog

Solo l'autore puņ pubblicare messaggi in questo Blog e tutti possono pubblicare commenti.
 
RSS (Really simple syndication) Feed Atom
 
 
 
 

© Italiaonline S.p.A. 2024Direzione e coordinamento di Libero Acquisition S.á r.l.P. IVA 03970540963