BENTO CORNERil Giappone e il suo modo di mangiare, ricette per i vostri bento ^^ |
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CIAO A TUTTI ^^
Mi chiamo Koko Kawaii e sono amica di Offalcon ^^
D'accordo con lei ho creato un blog di ricette per i bento e anche ricette generali di squisitezze come quelle a base di the verde per le quasi tutti i giapponesi e Offy vanno pazzi.
La coppia di kanji che vedete qui sotto formano la parola OCHA che nel vostro italiano si traduce in "thè"
I MIEI BLOG AMICI
« COSA VI SERVE PER CONFEZ... | NIKUJAGA (beef and potato stew) » |
- 2 boneless chicken breasts, cut into bite-sized cubes
- 3 tablespoons soy sauce
- 30g (1 oz) root ginger, peeled and grated
- 2 large garlic cloves, peeled and grated
- salt and freshly ground black pepper
- 2 tablespoons cornflour
- 2 tablespoons plain flour
- vegetable oil, for deep frying
- 2 slices lemon, to garnish
The mixture of garlic, ginger and soy sauce enhances the taste of the chicken, with the sliced lemon giving refreshing "bite" to these delicious nuggets.
1. Marinate the chicken with the soy sauce, ginger, garlic, salt and pepper for 30 minutes
2. Mix the cornflour with the plain flour. Take each piece of chicken from the marinade and roll in the flour mixture until completely coated.
3. Heat the oil to 180 degrees C (350 degrees F) and deep-fry the chicken pieces for 4-5 minutes or until a burnished golden brown. Garnish with the sliced lemon and serve on a bed of salad leaves.
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