Creato da: gofo il 05/10/2010
QUI_SI_MANGIA

Area personale

 

Tag

 

Archivio messaggi

 
 << Novembre 2024 >> 
 
LuMaMeGiVeSaDo
 
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
 
 

Cerca in questo Blog

  Trova
 

FACEBOOK

 
 
Citazioni nei Blog Amici: 3
 

Ultime visite al Blog

emozionami1960gloria_ssarmida.albertinigofoglo58faenrircomelunadinonsolopoltrollensuperbone2moon_Ilusimia2005diletta.castelliandre4x4Stream_of_Passion
 

Ultimi commenti

Chi puņ scrivere sul blog

Solo l'autore puņ pubblicare messaggi in questo Blog e tutti gli utenti registrati possono pubblicare commenti.
 
RSS (Really simple syndication) Feed Atom
 
 

 

 
« SAUCE CREAM SAUSAGESAMATRICIANA »

CARBONARA

Post n°36 pubblicato il 08 Settembre 2018 da gofo
 

CARBONARA

Is very easy to prepare.

Ingredients

for 2 persons

150 grams of salted bacon (not smoked)

50 Parmesan cheese

1 egg

240 grams of pasta.

Preparation

in a salad bowl beat the 'healthy egg and parmesan amalgamating well.

Cook pasta, preferably short pasta rigatoni or rifled.

When the pasta is cooked, pour in just drain 'egg and parmesan. stir quickly

to bake the 'egg with the heat of the pasta.

Put the finely chopped bacon and cut into small pieces 3x1cm in a small pan with a drop

of oil and brown.

Pour the boiling bacon in the pasta and turn quickly.

Egg, cheese and bacon will now have a creamy consistency. Sprinkle the dough with

a little black pepper.

DO NOT add milk or cream, not only ruin the taste of the pasta but it's not

the real carbonara. If it seems too dry you can add a tablespoon or two of

the pasta cooking water.

 
Condividi e segnala Condividi e segnala - permalink - Segnala abuso
 
 
Vai alla Home Page del blog

© Italiaonline S.p.A. 2024Direzione e coordinamento di Libero Acquisition S.á r.l.P. IVA 03970540963