BENTO MANIA

Il Bento: in Giappone è un sano e divertente modo di portarsi il pranzo con se ^^

 

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Ciao a tutti, sono Yurippe, vivo a Milano, studio da quattro anni giapponese, adoro la cucina nipponica, tutto quello ke riguarda il Giappone e vivo con Sampei giapponesino DOC ^^
Non mi è mai piaciuto farmi da mangiare a casa e poi sono pigrona, figuriamoci prepararmi qualcosa il giorno prima fino a quando non ho scoperto il bento una curiosa bellissima scatolina attrezzata di bastoncini o posatine, scomparti e borsine da portare con me. Adesso prepararmi il pranzo mi diverte.
In questo blog troverete le foto dei miei bento, la mia personale collezione, i link che vi consiglio e alcune ricette (per averne di più clikkate sul mio sito, O BENTO NET)
Se volete saperne di più su di me cliccate QUI ^^

 

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RECIPE OF CINNAMON ROLL

Post n°15 pubblicato il 27 Luglio 2006 da offalcon

INGREDIENTS:

Flour for bread 300g, milk (warm 30-40°C)  190ml, butter(melting) 30-40gYeast 15g (if you use dried yeast 6g), granulated sugar 75g, egg ½, cardamon 1/4 tea spoon, melting butter 20g, granulated sugar 30g, cinnamon as much as you need

TO FINISH

egg(dissolved) ¼, fine sugar as you need or wish

1. Put A to the big bowl, mix them by the whipper. (if you use dried yeast, put them into the warm milk-60cc-and keep it few minutes, then mix it with others.)

2. Put Milk into 1, add flour little by little  and knead. Then add the melting butter and keep kneading.Gather all round, cover with kitchen cloth, keep warm and ferment it. (for 30-40 min.) The size becomes almost  twice.

3. Remove the air in it, and spread it 20cm—35cm by rolling pin.

4. Spread the melting butter on 3, and put cinnamon on it. Roll the dough tightly.

5. Cut the roll and shape each of them. Put them on the oven tray with oven sheet, cover with thecloth, wait 10min.

6. Warm the oven for 200°C.

7. After 10min, spread the dissolved egg on the top of the dough, add the fine sugar, then, bake them. Oven----180°C, about 13min.

8. Let's eat!!!  :D

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